Informatii utile

In cazul in care nu puteti accesa (deschide) materialele de curs, consultati pagina "Legaturi utile" pentru a descarca gratuit aplicatiile necesare.

 

Statistici site

Visits today: 0
Visits yesterday: 0
Visits month: 0
Visits total: 51413
Max.monthly visits: 1860
  occurred: 2015-8
Pages this month: 2247
Pages total: 364463
Data since: 2008-07-23
Pagina principala arrow Cursuri gratuite
Cursuri gratuite PDF Imprimare E-mail

   Cursurile gratuite va dezvolta cultura generala si  va ajuta sa reflectati asupra propriei filosofii de viata. La terminarea lor nu veti primi nici un document oficial privind atestarea perfectionarii pregatirii. Este suficient sa va logati si sa optati pentru unul sau mai multe cursuri.

   Centrul de Formare Muntenia ofera cursuri contra cost care asigura finalitatile legale privind competentele dobandite si recunoasterea lor.  Inscriere la programul de formare continua!

 

INVATAMANT LA DISTANTA

Centrul de Formare Muntenia este acreditat de catre Centrul National de Formare a Persoanalului Didactic din Invatamantul Preuniversitar (CNFP), prin Deciza Directorului CNFP  nr.  166 / 20.11.2007, sa furnizeze programul de formare LA DISTANTA: "Management educational preuniversitar performant (MEPP)". Prima serie de 85 cursanti a fost finantata prin programul Phare 2005.

Uniunea Europeana   

Incepand cu seria a II-a 2009-2010, programul se finanteaza din taxe de la cursanti conform ofertelor. Personalul cu functii de conducere poate beneficia de plata cheltuielilor de formare, in limita fondurilor alocate in acest sens de I.S. Judetene. Detalii privind inscrierea ...   

Inscrierea la cursuri

Pentru a putea accesa cursurile Centrului de Formare Continua trebuie sa va inregistrati gratuit in pagina principala. Consultati de asemeni  "Inscrierea la cursuri" din pagina principala.

© 2017 Centrul de Formare Continua Muntenia
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.