Informatii utile

In cazul in care nu puteti accesa (deschide) materialele de curs, consultati pagina "Legaturi utile" pentru a descarca gratuit aplicatiile necesare.

 
Pagina principala arrow Absolventi MEPP
Absolventi MEPP PDF Imprimare E-mail

In aceasta pagina sunt listati absolventii Programului "Management educational preuniversitar performant (MEPP)" pentru a putea fi folosita drept referinta in CV-ul acestora.

Absolvenți MEPP 1

Absolvenți MEPP 2

Absolvenți MEPP3 GR1 (LA DISTANTA, ONLINE)

Absolvenți MEPP3 GR2 (LA DISTANTA, ONLINE)

Absolvenți MEPP3 GR3 (LA DISTANTA, ONLINE)

 Absolvenți MEPP3 GR4 (LA DISTANTA, ONLINE)

Absolvenți MEPP3 GR5 (LA DISTANTA, ONLINE)

Absolvenți MEPP3 GR6 (LA DISTANTA, ONLINE)

 

INVATAMANT LA DISTANTA

Centrul de Formare Muntenia este acreditat de catre Centrul National de Formare a Persoanalului Didactic din Invatamantul Preuniversitar (CNFP), prin Deciza Directorului CNFP  nr.  166 / 20.11.2007, sa furnizeze programul de formare LA DISTANTA: "Management educational preuniversitar performant (MEPP)". Prima serie de 85 cursanti a fost finantata prin programul Phare 2005.

Uniunea Europeana   

Incepand cu seria a II-a 2009-2010, programul se finanteaza din taxe de la cursanti conform ofertelor. Personalul cu functii de conducere poate beneficia de plata cheltuielilor de formare, in limita fondurilor alocate in acest sens de I.S. Judetene. Detalii privind inscrierea ...   

Inscrierea la cursuri

Pentru a putea accesa cursurile Centrului de Formare Continua trebuie sa va inregistrati gratuit in pagina principala. Consultati de asemeni  "Inscrierea la cursuri" din pagina principala.

© 2023 Centrul de Formare Continua Muntenia
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.