Informatii utile

Pagina principala
Management sistemic educational performant (MSEP)

Management sistemic preuniversitar performant MSPP, 30 credite, 120 ore. Detalii (aici) si inscrieri la: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.

Calitate în învățământ prin Management Educațional și Leadership (CMEL), 25 credite, 100 ore. Detalii (aici) si inscrieri la: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.  


"Centrul de Formare Continua Muntenia" este prietenul dumneavoastra. Va informeaza, va ajuta, va consiliaza, va pregateste - este suficient sa solicitati.
Image
  Centrul de Formare Continua Muntenia:
asigura accesul tuturor cursantilor sai la programele de formare
- anunta noutatile formative
- actualizeaza continuturile la cel mai inalt nivel stiintific existent
- particularizeaza continuturile la solicitarea beneficiarilor
- cauta pentru dumneavoastra noi abordari

 

 

INVATAMANT LA DISTANTA

Centrul de Formare Muntenia este acreditat de catre Centrul National de Formare a Persoanalului Didactic din Invatamantul Preuniversitar (CNFP), prin Deciza Directorului CNFP  nr.  166 / 20.11.2007, sa furnizeze programul de formare LA DISTANTA: "Management educational preuniversitar performant (MEPP)". Prima serie de 85 cursanti a fost finantata prin programul Phare 2005.

Uniunea Europeana   

Incepand cu seria a II-a 2009-2010, programul se finanteaza din taxe de la cursanti conform ofertelor. Personalul cu functii de conducere poate beneficia de plata cheltuielilor de formare, in limita fondurilor alocate in acest sens de I.S. Judetene. Detalii privind inscrierea ...   

Inscrierea la cursuri

Pentru a putea accesa cursurile Centrului de Formare Continua trebuie sa va inregistrati gratuit in pagina principala. Consultati de asemeni  "Inscrierea la cursuri" din pagina principala.

Vizitatori pe site

© 2006 Centrul de Formare Continua Muntenia
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.